Neiti Ida

La 23.11.2019, klo 15

Neiti Ida on ujo, arka ja yksinäinen kulkuri, joka on aina matkalla jonnekin. Hänellä on mukanaan vain matkalaukku, jossa hän kuljettaa tärkeitä asioitaan. Matkalaukku on myös Neidin paras ystävä ja ainoa matkatoveri. Arkiset, tavalliset asiat ovat Neiti Idalle joskus vaikeita ja hermostuttavia, mutta hassut ja oudot asiat usein aivan helppoja ja luontevia.Esityksen alussa Neiti Ida on ujo ja varautunut olento. Lasten läheisyydessä, kiinnostuneiden, ystävällisten katseiden alla hän rauhoittuu ja lopulta innostuu jakamaan lasten kanssa jopa kalleimmat aarteensa.

 

Neiti Ida on vuorovaikutteinen ja osallistava soolotanssiteos, joka kertoo ystävyydestä, jännittämisestä ja erilaisuuden hyväksymisestä.

 

Koreografia Hanna Brotherus

Tanssi Jonna Aaltonen

Musiikin sävellys/äänisuunnittelu Antti Ikonen

Pukusuunnittelu ja toteutus Marjo Haapasalo

Kuva / Picture: Hanna Brotherus

Miss Ida

Sat 23.1.2019 at 3 pm

Miss Ida is a shy, timid and lonely tramp, who is always on her way to somewhere. The only thing she has with her is her suitcase, in which she carries her important things. The suitcase is also her best friend and the only companion. Some everyday things can be very difficult and unnerving for her, but some funny and strange things are often quite easy and familiar.
In the beginning of the performance Miss Ida is very shy and reserved creature. In the presence of interested and kind children she relaxes and finally gets excited and even wants to share her most precious treasures with the children.

”Miss Ida” is an interactive solo dance performance for children.

Choreography Hanna Brotherus 
Dance Jonna Aaltonen 
Music (composition)/sound design Antti Ikonen 
Costume design Marjo Haapasalo

©2020 Tanssin Voima Festivaali. Created by Iris Mark.

Tilaa uutiskirje  / Subscribe to our newsletter

©2020 Tanssin Voima Festivaali. Created by Iris Mark.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now